Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μέσα στην εβδομάδα ο νέος προπονητής στη Skoda Ξάνθη

Ποια ονόματα παίζουν; Στην λίστα Πανόπουλου και ο Νιόμπλιας;
Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών, απουσίες και λόγω Εθνικών
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Λίγες μόλις μέρες μετά το απίστευτο φινάλε του αγώνα της Κέρκυρας όπου ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το πως χάθηκαν οι Βαθμοί για την ομάδα της Ξάνθης, η εβδομάδα ξεκίνησε όχι με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Θράκης η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό έχοντας αρκετά προβλήματα τρασυματισμών αλλά και απουσιών.

Μέσα σε όλα αυτά πάντως ίσως η μόνη ευχάριστη είδηση που βγαίνει προς τα έξω είναι οτι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας κλείνει το θέμα του προπονητή και εκτός απρόοπτου θα είναι αυτός στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου, εκτός αν κάτι αλλάξει τις επόμενες ώρες και το θέμα πάρει παράταση για ακόμη λίγο.

Στα αγωνιστικά τώρα η ξανθιώτικη αποστολή γύρισε στην βάση της με προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με λιγότερους ποδοσφαιριστές αφού οι τραυματισμοί μετά από κάθε παιχνίδι αποτελούν μόνιμο... φαινόμενο.

Ο Τζόρνταν Στιούαρτ που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αναμενόταν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας να επιστρέψει στην Ξάνθη όπου και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Δύσκολη η κατάσταση και για τους δύο τραυματίες απο το παιχνίδι της Κέρκυρας. Ο μέν Γκλέισον υπέστη θλάση Γ' βαθμού στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κι αναμένεται να απουσιάσει για αρκετό διάστημα. Ο δε Μάουρο Πόι υπέστη τράβηγμα λίγο πριν το φινάλε του ίδιου αγώνα και αναμένεται να χάσει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Οι δύο της προηγούμενης εβδομάδας, Σταύρος Σταθάκης και Μίκαελ Γκσπούρνινγκ συνεχίζουν τις θεραπείες τους. Παράλληλα οι δύο Διεθνείς, Παύλος Καθάριος και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι ενσωματώθηκαν με τα εθνικά τους συγκροτήματα για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσουν.


ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!

Όλες οι ενδείξεις στην Ξάνθη λένε οτι εντός των επόμενων ημερών ή και ωρών αναμένονται οι τελικές εξελίξεις που θα δώσουν τέλος στο θέμα του προπονητή και το όνομα αυτού που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου. Οι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν σαν βασικό φαβορί τον Ισπανό Χοσέ Ανχελ Θιγάντα και τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος χειρίζεται και την υπόθεση, να τα έχει βρεί με τον Ισπανό προπονητή όσον αφορά το οικονομικό σκέλος και τον περιμένει εντός των επόμενων 48 ωρών στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουν από κοντά το ενδεχόμενο οριστικοποίησης της συνεργασίας.

Οι πληροφορίες λένε οτι υπάρχει κατ' αρχάς συμφωνία, υπάρχουν όμως και άλλοι σκόπελοι που πρέπει να ξεπεραστούν, για να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια. Ο 44χρονος προπονητής θέλει να δει διά ζώσης τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και την πόλη (άποψη για το ρόστερ και την ομάδα έχει ήδη, αφού έχει παρακολουθήσει αρκετά DVD τις τελευταίες ημέρες), ενώ ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία σε άλλες παραμέτρους, όπως για παράδειγμα το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ. Το σίγουρο είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει καλή θέληση, όπως επίσης και ότι στην Ξάνθη «παγώνουν» τα εναλλακτικά πλάνα μέχρι να δουν την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Θιγάντα.

Μπορεί πάντως στις προτιμήσεις του Χρήστου Πανόπουλου να έχει πάρει προβάδισμα ο Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, δεν είναι όμως σίγουρα ο μοναδικός στην σχετική λίστα με τους υποψηφίους, καθώς σε αυτήν βρίσκονται επίσης τα ονόματα του Κίκε Ερνάντεθ του Γιόζεφ Μπουμπένκο και του Τρόντ Σόλιντ, ενώ κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι πάντα στα υπόψιν υπάρχουν και ονόματα υποψηφίων προπονητών από την ελληνική αγορά πού είναι οι Παύλος Δερμιτζάκης και Νίκος Κωστένογλου αλλά και απο το πρωί της Δευτέρας, μόλις έγινε γνωστό το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, προστέθηκε και το όνομα του Νίκου Νόμπλια. Βασικός στόχος βέβαια είναι ο νέος προπονητής να έχει βρεθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να "πιάσει" γρήγορα δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα.


ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΕΤΙΝΕΣ

Τέλος, ο τιμ μάνατζερ της ακριτικής ομάδας, Ανέστης Τσετινές, αποχώρησε από την ομάδα. « Παρόλο που η ομάδα μας προσπαθεί να ανακάμψει και θα ήθελα πολύ να ήμουν μαζί της αυτήν την περίοδο, οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να σταματήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργάστηκα στενά, τον κο. Πανόπουλο, τον κο. Παπαδημητρίου, τους ποδοσφαιριστές, την Διοίκηση και το προσωπικό της ΠΑΕ και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια », τόνισε με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της Ξάνθης.


Πηγή:  http://www.xanthionline.com/