Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Δύσκολη αποστολή για Πανθρακικό στο Αγρίνιο

Ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς σε μια καυτή έδρα για να ανέβει ψυχολογικά

Στις 3.00 το μεσημέρι ξεκινά η αναμέτρηση

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Στο Αγρίνιο βρίσκεται  ο  Πανθρακικός, όπου στις 3.00 το μεσημέρι αντιμετωπίζει στην καυτή έδρα τον Παναιτωλικό, εκ των φαβορί για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα δεν έχει πετύχει νίκη εκτός έδρας και θέλει βαμούς, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, μετά και από τον δραματικό τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Κρήτη. Όμως και ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Αυτό θα γίνει γιατί στο μεγάλο ντέρμπι που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Football League, την αναμέτρηση στη Λειβαδιά μεταξύ του Λεβαδειακού και του ΠΑΣ Γιάννενα, οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 το Σάββατο. Έτσι ο ΠΑΣ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να χάσει και την πρωτιά, αν νικήσει τον Πανθρακικό ο Παναιτωλικός.

Η Δόξα Δράμας παίζει στην Θεσσαλονίκη με τον Αγροτικό Αστέρα, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό ενώ δύσκολο ντεμπούτο στον πάγκο της Καρδίτσας θα κάνει ο Νίκος Κεχαγιάς, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Διαγόρα στη Ρόδο!

.