Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αυλαία με φιλοφρονήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΠΟΤΕ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;


"Αυλαία" έριξε απόψε το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίασή του με την παρούσα σύνθεση. Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, που αναλαμβάνει από 1-1-2011 θα γίνει την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.
Στο κλείσιμο της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πήραν το λόγο οι επικεφαλής των συνδυασμών και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συναδέλφους τους για τη συνεργασία και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο έργο που τους έχει αναθέσει ο λαός της πόλης. Το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό και δεν έλειψαν οι φιλοφρονήσεις και τα πειράγματα.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Αλεξανδρής έκανε λόγο για ένα σημαντικό έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη η παρούσα δημοτική αρχή, η οποία, παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να δώσει νέα πνοή στην πόλη, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος.
Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, ζήτησε συγνώμη απ' όσους ίσως πίκρανε τα τελευταία χρόνια, όπως και για τις φορές που έδρασε υπό καθεστώς έντασης, ενώ μίλησε για τη θητεία του, με λέξη - κλειδί τη "σύνθεση".
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για "όσα του έμαθαν για τον εαυτό του και για τους άλλους", ενώ για το έργο του κ. Αλεξανδρή, τόνισε πως "δεν έχει σκοπό να το μηδενίσει".

Για ένα από τα καλύτερα δημοτικά συμβούλια που έχει συμμετάσχει μίλησε ο Γιάννης Λασκαράκης, τονίζοντας πως τα προηγούμενα χρόνια έγιναν αρκετά, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για το μέλλον της πόλης.

Για όσα χρωστά το κράτος στους δήμους έκανε λόγο ο Σάββας Δευτεραίος, ο οποίος υποσχέθηκε στο νέο δήμαρχο ότι θα τον στηρίζει στις σωστές αποφάσεις και θα στέκεται απέναντι σε όσες θεωρεί λανθασμένες.


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/