Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Κόπηκε η πρώτη φετινή πρωτοχρονιάτικη πίτα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ...



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, όπως κάθε χρόνο την Παραμονή, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ξάνθης στην αίθουσα της βιβλιοθήκης, στο Δικαστικό Μέγαρο.

Στην τελετή παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο Αν. Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, - μέλος άλλωστε του Συλλόγου - ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Βασίλης Τσολακίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης Χρήστος Πούλιος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι. Και φυσικά δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, οι δικαστικοί και οι υπάλληλοι των Δικαστηρίων.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Γουνάρης ευχήθηκε σε όλους μια Καλή Χρονιά και μιλώντας στους δημοσιογράφους προανήγγειλε ένα δύσκολο έτος για τους δικηγόρους καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους και ιδιαίτερα τους νέους δικηγόρους που έχουν σοβαρότερα προβλήματα.

Πρόκειται για μια παράδοση που κρατά δεκαετίες στο Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης και στη φετινή γιορτή παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη κοσμοσυρροή που έχει υπάρξει ποτέ.


Πηγή:   http://www.xanthipress.gr/