Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Αύριο εκλέγονται τα προεδρεία όλων των Δημοτικών Συμβουλίων

ΜΑΘΕΤΕ
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;


Την Κυριακή πραγματοποιούνται οι δημαιρεσίες σε όλους τους δήμους της χώρας που προέκυψαν μετά την εφαρμογή του Σχεδίου Καλλικράτης και επισήμως από σήμερα, Πρωτοχρονιά, που εφαρμόζεται πλέον η νέα διοικητική μεταρρύθμιση.

Όπως είναι γνωστό, καθώς έχει κάνει και σχετική ανακοίνωση ο νέος δήμαρχος Ευάγγελος λαμπάκης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης αναμένεται να εκλεγεί ο Θεόδωρος Αγγλιάς μετά από την πρόταση του νέου δημάρχου.

Στην Ορεστιάδα, πρόεδρος δε θα είναι ο Κυριάκος Στεφανάτος, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thrakinea, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας θα προτείνει τον Βαγγέλη Γουδετσίδη. Την ίδια ώρα, στο Σουφλί αναμένεται να προταθεί ο Γιάννης Καλιούνης.

Στην Κομοτηνή ο νέος δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να προταθεί ο δικηγόρος Νότης Χαραλαμπίδης.

Στον Δήμο Ξάνθης απόλυτο φαβορί θεωρείται ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος, που θα είναι η πρόταση του επανεκλεγέντος δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη. Τέλος, στον Δήμο Αβδήρων σίγουρος πρόεδρος θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Παραστατίδης, από τα πρωτοπαλίκαρα του δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη στον προεκλογικό αγώνα...

.