Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κύκλωμα ξάφριζε ναούς και καταστήματα

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… είκοσι δύο περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
 
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… είκοσι δύο περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα της Καβάλας εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξεσκεπάσουν κύκλωμαπου έκλεβε ναούς και καταστήματα όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικους για μια διάρρηξη στο κέντρο της πόλης.

Οι άνδρες του Α.Τ. Καβάλας μετέβησαν αμέσως στο σημείο και -λίγα μέτρα πιο κάτω- εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 22 ετών.

Από την προανάκριση-αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος 21χρονος δράστης δρώντας άλλοτε μόνος του και άλλοτε με δύο ανήλικους ημεδαπούς (ένα 15χρονο και έναν 13χρονο) πραγματοποίησαν από τα τέλη Νοέμβρη μέχρι και τα τέλη Γενάρη, είκοσι μία κλοπές-διαρρήξεις, εκ των οποίων οκτώ σε ιερούς ναούς και δεκατρείς σε διάφορα καταστήματα στην πόλη της Καβάλας.

Οι δύο εκ των δραστών που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την 30-01-2011 για την κλοπή στην οικία, οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Καβάλας και σε βάρος του 21χρονου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, για τον 22χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Οι δύο ανήλικοι δράστες δε συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

.