Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Με το μυαλό στο Καραϊσκάκη προετοιμάζεται η Ξάνθη

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το
κυριακάτικο παιχνίδι στο Φάληρο

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Εκεί είναι πλέον το μυαλό όλων αφήνοντας πίσω την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ουσιαστικά ξεκίνησε από χθες. Η απογευματινή προπόνηση μιας και υπήρχε και πρωινή, είχε ασκήσεις με την μπάλα τακτική σε άμυνα και επίθεση και πολλά σουτ.


Όπως αναμενόταν επέστρεψε και γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Κώστας Φλίσκας, χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Για αρκετά μεγάλο διάστημα προπονήθηκε με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ενώ στην συνέχεια συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Από τι φαίνεται πάντως η επάνοδος του σε κανονικούς ρυθμούς είναι θέμα ημερών. Ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αυτήν την στιγμή (τράβηγμα) είναι ο Αλμπιπαρμακόφσκι που συνεχίζει θεραπεία και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις σε περίπου δέκα μέρες.

Από σήμερα η ομάδα θα αρχίσει να δουλεύει περισσότερο στον τρόπο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού με τις γνωστές απουσίες μέχρι στιγμής, λόγω καρτών, να είναι οι Μαρσελήνιο και Μπέρτος. Από εκεί και μετά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές λόγω τακτικής.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/