Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο πιο γκαφατζής κλέφτης συνελήφθη στην Ξάνθη: έκλεψε αυτοκίνητο αλλά το έριξε σε... χαντάκι

Νωρίτερα είχε εισβάλει σε ψητοπωλείο μαζί με συνεργό του για να αφαιρέσει... δύο πακέτα τσιγάρα και 20 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ




Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 και ώρα 03:00΄ στο 1ο χλμ. Δημ. Οδού Πολυσίτου – Διασταύρωσης Σημάντρων - Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Σ. Σελέρου – Ξάνθης και της ομάδας Ο.Ε.Π.Τ.Α της Διεύθυνσής μας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι την 15/03/2011 και ώρα 23:30΄, εισήλθε μαζί με συνεργό του δράστη αγνώστων στοιχείων, από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατάστημα (ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ) στον Πολύσιτο – Ξάνθης, ιδιοκτησίας 71χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε δύο (2) πακέτα τσιγάρα και είκοσι (20) ΕΥΡΩ και αφού έγιναν αντιληπτοί, από καταστηματάρχη και οικείους του, τράπηκαν σε φυγή.

Εν συνεχεία ανωτέρω δράστες, μετέβησαν στον οικισμό Σήμαντρα –Ξάνθης και αφαίρεσαν Ι.Χ.Φ. ιδιοκτησίας 71χρονου ημεδαπού, το οποίο βρισκόταν ανασφάλιστο στην αυλή της οικίας του με τα κλειδιά επάνω, αλλά στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με αυτό , βούλιαξαν σε παρακείμενο χαντάκι όπου και το εγκατέλειψαν. Ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αποδόθηκε ιδιοκτήτη του.

Ο δράστης με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία από το Α.Σ. Σελέρου - Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης. Ο συνεργός του αναζητείται.

.