Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ολγα Ρενταρή εναντίον Παύλου Γερουλάνου!!!

ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Η
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αντιμέτωποι, με μια καταιγιστική κριτική για την ουσία και το αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής αλλά και τη στάση των υπουργών, βρέθηκαν οι ιθύνοντες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην τακτική συνάντηση που είχαν χθες με τους εισηγητές των ΚΤΕ και τους προέδρους των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Εκεί που οι βουλευτές άφησαν ανεξέλεγκτη την οργή τους ήταν απέναντι στους υπουργούς που τους αγνοούν συστηματικά όπως είπαν και δεν μπαίνουν ούτε στον κόπο να απαντήσουν στις ερωτήσεις που καταθέτουν στη Βουλή. Ειδικότερα ο βουλευτής της Β' Αθήνας Γ. Βούρος αλλά και η βουλευτής Εβρου Ολ. Ρεντάρη καταφέρθηκαν ονομαστικά κατά του Π. Γερουλάνου. Ιδιαιτέρως άξια προσοχής ήταν η προειδοποίηση των βουλευτών ότι το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια ενδεχομένως να μην ψηφιστεί, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διατύπωσαν την άποψη ότι δεν μπορεί ολόκληρη η χώρα να μετατραπεί σε καζίνο.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Β. Έξαρχος και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας και Μ. Μπετενιώτης άκουσαν πολλούς από τους παριστάμενους να διερωτώνται τι θα πουν πλέον στον κόσμο όταν εξαιτίας της αναθεώρησης του ελλείμματος προβάλλει απειλητική η προοπτική και νέων μέτρων.


Πηγή: http://www.telegramm.gr/