Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ εναντίον ΣΕΚΕ για τη στάση της

Στο παιχνίδι που ανοίγει η Αγροτική Τράπεζα θεωρούν οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ ότι συμμετέχει η ΣΕΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ


Στο παιχνίδι που ανοίγει η Αγροτική Τράπεζα θεωρούν οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ , ότι συμμετέχει η ΣΕΚΕ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου Σωματείου Υπαλλήλων Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστα Γαβριηλίδη, στο Κανάλι 6, μετά την ανακοίνωση της ΣΕΚΕ ότι συμφωνεί υπό όρους για την είσοδο «στρατηγικού επενδυτή» στη ΣΕΚΑΠ , υπό προϋποθέσεις, έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ερωτηματικά.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν οι προϋποθέσεις που προτείνει η ΣΕΚΕ από ένα ιδιώτη επενδυτή και σημειώνουν ότι «θεωρούσαν ότι είχαν τη ΣΕΚΕ στο πλευρό τους», αλλά μετά την ανακοίνωση φαίνεται ότι η συντάσσεται με τις μεθοδεύσεις της ΣΕΚΑΠ.

Παράλληλα, ο Κώστας Γαβριηλίδης εκφράζει την αμφιβολία του κατά πόσον είναι δυνατόν μέσα σε 14 μέρες να βρεθεί ο στρατηγικός επενδυτής για να συμβάλλει στη ρευστότητα του εργοστασίου που είναι το ζητούμενο, επιρρίπτοντας ευθύνες στη ΣΕΚΕ για τη στάση της τα τελευταία χρόνια, επί κυβερνήσεων Ν.Δ., όταν η εταιρία απώλεσε σημαντικό μερίδιο στην αγορά.
Πρακτικά οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι η ΣΕΚΕ δεν έχει σκοπό να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της κρίσης και, φυσικά, δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/