Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο Βάλλας για ακόμα μια τριετία στην Skoda Ξάνθη

Ο 30χρονος αμυντικός βρέθηκε χθες στο γραφείο του Χρήστου Πανόπουλου στην Αθήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ακόμη και οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν που δεν είδαν στη χθεσινή προπόνηση της Ξάνθης τον Σπύρο Βάλλα, καθότι συνεπέστατος πάντα στα Πηγάδια ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. Τελικά, η απορία λύθηκε: ο Χρήστος Πανόπουλος είχε τηλεφωνήσει στον 30χρονο στόπερ να κατέβει στην Αθήνα, αυτός ανταποκρίθηκε αμέσως και χθες στα γραφεία της «ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.», μεγαλομέτοχος και Βάλλας συμφώνησαν σε χρόνο dt γι' ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οχι απλώς συμφώνησαν οι δύο πλευρές, αλλά ο 30χρονος στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, υπέγραψε νέο τριετές.

To Xanthi Reds επικοινώνησε, μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός, με τον παίκτη, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη και διά συνοπτικών διαδικασιών τακτοποίηση της συγκεκριμένης εκκρεμότητας. «Νιώθω πολύ όμορφα, χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα στην οποία παίζω αρκετά χρόνια και με την οποία έχω δεθεί και την αισθάνομαι σαν την οικογένειά μου», είπε ο Βάλλας.

Συμπληρώνοντας ο έμπειρος αμυντικός, τόνισε: «Με κράτησε στην Ξάνθη ο σεβασμός που εισπράττω από τους ανθρώπους της ομάδας και θέλω να ανταποδώσω με την απόδοσή μου την επόμενη τριετία».

Ο ίδιος ο Βάλλας αποκάλυψε ότι αιφνιδιάστηκε και ο ίδιος για την κλήση από τον μεγαλομέτοχο ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε πολύ γρήγορα, αν και, όπως ανέφερε, «ότι ένιωθα όσο πλησιάζει ο καιρός θα με καλούσαν για το νέο μου συμβόλαιο».

Ερωτηθείς αν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ συζήτησαν γενικότερα για τους στόχους της ομάδας την επόμενη σεζόν, είπε ότι «ναι, ο κύριος Πανόπουλος θέλει όπως πάντα η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, είναι φιλόδοξος, όπως είμαι κι εγώ».

H Ανακοίνωση: Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανανέωσε το συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας Σπύρου Βάλλα για τα επόμενα 3 χρόνια.

ΝΕΑΡΟΙ

ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΙΤΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟ ΓΚΑΓΚΟΛΑΡΙ. Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΚΑΙ Ο ΜΑΟΥΡΟ ΠΟΪ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/