Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κόκκινο” στον Πανθρακικό για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα

Δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο επόμενο μεγάλο πρωτάθλημα

ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΛΑΒΑΝ

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ;


Μόνο πέντε ομάδες από τις εννέα της Β' Εθνικής που είχαν καταθέσει αίτηση αδειοδότησης για συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα πήραν άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Βέροια και Τρίκαλα, η επιτροπή άναψε το πράσινο φως, όμως απορρίφθηκαν τα αιτήματα των ΟΦΗ, Δόξας Δράμας, Διαγόρα και Πανθρακικού. Οι τέσσερις ΠΑΕ που δεν έλαβαν άδεια, αναμένεται να ασκήσουν έφεση.

Αν και σε δεύτερο βαθμό δεν αλλάξει κάτι, τότε δύο ομάδες θα ανέβουν απευθείας και τα πλέι οφ ανόδου θα αποτελούνται από τρεις συλλόγους, αντί τεσσάρων όπως προβλεπόταν από την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να μην γίνουν καν πλέι οφ. Αν όντως υποβιβαστούν λόγω ελλιπών φακέλων οι Πανιώνιος και Ηρακλής και δεν αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ, ότι δηλαδή οι αντικαταστάτες θα προκύψουν από τη Football League και όχι από τις τρεις τελευταίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, τότε και οι πέντε αδειοδοτημένες ΠΑΕ της Β' Εθνικής κερδίζουν αυτόματα την άνοδο!


Πηγή:  http://www.enet.gr/