Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Με δυο άσους του Τζούριτς η κούπα (ξανά) στον Ολυμπιακό

Το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά της πανηγυρίζει η ομάδα βόλεϊ των ερυθρολεύκων

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ...


Το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα βόλεϊ των ερυθρολεύκων νίκησαν για τρίτη φορά στο άδειο (λόγω τιμωρίας) κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη με 3-0 τον Ηρακλή και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, αφού είχαν προηγηθεί οι εκτός νίκες της στα δύο πρώτα παιχνίδια της Μίκρας με 2-3 και 0-3 αντίστοιχα.


Με δύο συνεχόμενους άσους του εβρίτη  Τζούριτς, ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης και των τριών τελικών, έγραψε το 25-19 στο τρίτο σετ και οδήγησε τους ερυθρόλευκους στον τίτλο. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-21 και του δεύτερου με 26-24 (στο οποίο μάλιστα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει ένα εις βάρος του 18-23).

Ξέφρενα ήταν τα πανηγύρια των παικτών του Ολυμπιακού με το τέλος της αναμέτρησης και την εξασφάλιση του τίτλου, που είναι ο τρίτος συνεχόμενος για την ομάδα. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι φέτος οι ερυθρόλευκοι κατακτούν το νταμπλ, καθώς είχαν επικρατήσει με 3-1 και στον τελικό του κυπέλλου που είχε φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα στα μέσα Μαρτίου.