Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«No, thank you» η απάντηση Γκσπούρνιγκ στον Πανόπουλο


Ολα δείχνουν ότι ο αυστριακός τερματοφύλακας αποχωρεί από την Skoda Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες του «X.R» αυτή αναμένεται να είναι η απάντηση του Μίκαελ Γκσπούρνιγκ στον Χρήστο Πανόπουλο, όσον αφορά την πρόταση του μεγαλομετόχου για ανανέωση της συνεργασίας με τον Αυστριακό τερματοφύλακα.

Τις τελευταίες μέρες και λόγο της επικείμενης συνάντησης των δύο ανδρών αρκετοί από τους συμπαίκτες του «Μίκα» ρωτούσαν να μάθουν από τον ίδιο για το τι σκέφτεται να πράξει. Η απάντηση που πήραν ίσως να μην ήταν η αναμενόμενη σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονταν για την συγκεκριμένη υπόθεση προς τα έξω.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ φαίνεται να είπε ότι θα απαντήσει αρνητικά. «δύσκολο να μείνω το θέμα δεν είναι οικονομικό ο κ. Πανόπουλος μου έκανε μια πολύ καλή προσφορά τόσο στο οικονομικό, όσο και στην διάρκεια του συμβολαίου μου. Αγαπάω την ομάδα αλλά θέλω μετά από τόσα χρόνια στην Ξάνθη να αλλάξω παραστάσεις να δω κάτι άλλο»

Πέραν αυτού φαίνεται να ξεκαθάρισε πως αν δεν αποχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιο του δεν θα επηρεαστεί σε τίποτα απεναντίας θα δώσει το 100% για την ομάδα.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται άμεσες. Εάν όμως η απάντηση είναι αυτή που προαναφέραμε τότε ο Χρήστος Πανόπουλος θα πρέπει να κινηθεί το συντομότερο δυνατό για τον αντικαταστάτη του αλλά και να πουληθεί ο παίκτης το καλοκαίρι ώστε να βγει κερδισμένη η ομάδα.

Στα υπόλοιπα θέματα από σήμερα και μετά το διήμερο ρεπό επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα εβδομάδα θα έχει εξελίξεις σε θέματα αποδεσμεύσεων αρχής γενομένης από σήμερα.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/