Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Συνάντηση Πεταλωτή με τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς


ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ;

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Γιάννο Λιβανό.

O κ. Πεταλωτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τις στοχεύσεις αλλά και τις τρέχουσες δράσεις της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Διαπιστώθηκε ότι από την ασυδοσία με τις χωρίς κριτήρια, επιχορηγήσεις του παρελθόντος η σημερινή πολιτική της Γενικής Γραμματείας προάγει στοχευμένες και παραγωγικές δράσεις που αναφέρονται στους νέους ως επιχειρηματίες ως καταναλωτές (με την πρωτοπόρα Εκπτωτική κάρτα νέων), ως μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ως ενεργούς πολίτες.

Από την πλευρά του ο κ. Πεταλωτής πρότεινε συγκεκριμένους τρόπους προβολής του έργου της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ώστε να το γνωρίσουν περισσότεροι νέοι.

Ακόμη, μετέφερε στον κ. Λιβανό την εικόνα της περιφέρειάς του, της Ροδόπης, ως τόπο συγκέντρωσης μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων νεολαίας -και λόγω του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου- ενώ τον κάλεσε να επισκεφθεί σύντομα την Ροδόπη ώστε να διερευνηθούν από κοινού με τοπικούς φορείς δυνατότητες ενίσχυσης των νέων της.
 
.