Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη του Συλλόφου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης στον υπουργό Εργασίας (της Τουρκίας)...

Επιτροπή τον επισκέφτηκε στο γραφείο του για να βρεθεί ριζική λύση στο θέμα των αδειών εργασίας, ενώ τον κάλεσε και στην... Θράκη
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Επιτροπή υπό την προεδρία του δικηγόρου και προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ μαζί με τον αντιπρόεδρο Ερόλ Κασίφογλου, τον Αχμέτ Κοτς, τον αντιπρόεδρο Μουσά Γιούρτ, το μέλος του Δ.Σ. Λεβέντ Γκιούρ, τον τέως πρόεδρο και πρόεδρο του BATEV Σελαχατίν Γιλντίζ, τον πρόεδρο του παραρτήματος Προύσας Σουκρού Κιοσέ, τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Τούρκων Δυτικής Θράκης Νετζατί Γιουσούφ, και τον Αχμέτ Ερ-παλιό μέλος της διοίκηση του B.T.T.D.D και επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΠ στην Προύσα, επισκέφτηκαν στις 13-10-2011 τον υπουργό εργασίας Φαρούκ Τσελίκ στο γραφείο του και του παρέδωσαν μια αναφορά σχετικά με τα προβλήματα –με πρώτο το θέμα των αδειών εργασίας- των Τούρκων Δυτικής Θράκης καθώς και προτάσεις επίλυσης. Στην επίσκεψη αυτή παραβρέθηκε και ο τέως επικεφαλής του παραρτήματος Προύσας του B.T.T.D.D και νυν βουλευτής του ΑΚΠ κύριος Χακάν Τσαβούσογλου.

…………..

Ο Χαγκιουντέρ ανέφερε πως είναι ανάγκη το συντομότερο να επιλυθούνε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα της υγείας οι Δυτικοθρακιώτες φοιτητές που συνεχίζουν τις σπουδές τους στην Τουρκία…………..

Ο κύριος υπουργός ανέφερε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα υπάρχοντα προβλήματα και πως θα εργαστεί για την σύντομη επίλυση τους.
…………..

Ο υπουργός Τσελίκ καλέστηκε από τον πρόεδρο Χακγκιουντέρ να έρθει στην Δυτική Θράκη για να αγκαλιαστεί με τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Ο κύριος υπουργός ανέφερε πως αντιμετωπίζει πολύ θετικά αυτήν την πρόταση του προέδρου Χακγιουντέρ, πως θα είναι πολύ χαρούμενος αν πραγματοποιήσει σύντομα αυτήν την επίσκεψη και ευχαρίστησε επίσης για αυτήν την πρόσκληση.


Πηγή:  http://tourkikanea.gr