Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Με όπλο την άμυνα, οι άνδρες του ΓΑΣ ξεκίνησαν με το δεξί

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τη ομάδα της Κομοτηνής στην Γ' Εθνική, καθώς επικράτησε της Ελευθερούπολης με 66-54

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς επικράτησε της Ελευθερούπολης με 66-54 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα τραυματισμών, οι παίχτες του Θανάση Χατζηνικολάου παίζοντας εκπληκτική άμυνα και παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο, που αποτέλεσε τον έκτο παίχτη πήρε τη νίκη απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο, όπως αυτό της Ελευθερούπολης. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κίμωνας Λεχούδης, που σημείωσε 22 πόντους, μαζεύοντας 15 ριμπάουντ!


Ο Θανάσης Χατζηνικολάου προετοίμασε πολύ σωστά την ομάδα και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα , η ομάδα ανταπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Ο ΓΑΣ ξεκίνησε εκπληκτικά την αναμέτρηση, καθώς προηγήθηκε με 7-0 αναγκάζοντας τον προπονητή της Ελευθερούπολης να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε για την ομάδα της Κομοτηνής, με τον Θανάση Χατζηνικολάου να βλέπει τον Καδήρ να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του. Αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύτηκε η Ελευθερούπολη, που προσπάθησε να παίξει με τον Κουτσογιάννη στη ρακέτα. Ο Σταμπουλής , αγωνίστηκε ως σέντερ και τα πήγε πολύ καλά ενώ στην επίθεση ηγέτης ήταν ο Κίμωνας Λεχούδης, που έκανε δυναμικό come back. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΓΑΣ συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ, παίρνοντας λύσεις από όλους όσους αγωνίστηκαν και παράλληλα μπήκε στην μάχη εκ νέου ο Καδήρ. Ωστόσο γρήγορα ο ΓΑΣ στερήθηκε των υπηρεσιών του Καδήρ, καθώς αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ, αφού χτύπησε (αφού πρώτα προκλήθηκε και χτυπήθηκε από τον πλέι μέικερ των φιλοξενούμενων) Γιαχανατζή. Η Ελευθερούπολη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο το ώριμο παιχνίδι του Ντίνα σε συνδυασμό με τις λύσεις που ήρθαν από τον Χασάν (που αγωνίστηκε και αυτός άρρωστος) έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής, που πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Καλλικράτεια στην Χαλκιδική την επόμενη Κυριακή.


ΓΑΣ Κομοτηνή - Ελευθερούπολη 66-54

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 34-29, 47-38, 66-54.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Χατζηνικολάου): Λεχούδης 22 (2), Ντίνας 12, Μήτσου 6, Μίκιτς 6, Σταμπουλής 8, Βελή Χασάν 12, Μακρής, Χαλίλ Καδίρ, Σκεμπής

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Οζγουρίδης): Κηπουρός 6 (1), Δενδρινός 5, Στεφανίδης 14 (1), Γιαχανατζής 9 (1), Κουτσογιάννης 14, Καρατσομπάνης 6, Καλλινικίδης, Παυλίδης, Βαλαβανίδης, Λιβισιάνος,Κακλαμάνος.


Τι έγινε στην 1η αγωνιστική της Γ Εθνικής


Τα αποτελέσματα:

Κομοτηνή - Ελευθερούπολη 66-54

Αργοναύτης - Κένταυρος 64-60

Δόξα Πεύκων - Μαντουλίδης 73-66

Τιτάνες Δράμας - Πευκοχώρι 79-72

Ιωνικός Ιωνίας - Απόλλων Καλαμαριάς 77-44

Μέγας Αλέξανδρος - Ορφέας Ν. Σκοπού 50-69



Η βαθμολογία (σε 1 αγώνα):

Ιωνικός Ιωνίας 2

Ορφέας Ν.Σκοπού 2

ΓΑΣ Κομοτηνή 2

Τιτάνες Δράμας 2

Δόξα Πεύκων 2

Αργοναύτης 2

Κένταυρος 1

Μαντουλίδης 1

Πευκοχώρι 1

Ελευθερούπολη 1

Μέγας Αλέξανδρος 1

Απόλλων Καλαμαριάς 1

Η επόμενη αγωνιστική (2η, 30/10):

Κένταυρος - ΓΑΣ Κομοτηνή

Μαντουλίδης - Αργοναύτης

Πευκοχώρι - Δόξα Πεύκων

Απόλλων Καλαμαριάς - Τιτάνες Δράμας

Ορφέας Ν. Σκοπού - Ιωνικός Ιωνίας

Ελευθερούπολη - Μέγας Αλέξανδρος.

 
 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/