Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ικανοποίησε παρά τις ήττες η Ορεστιάδα με την Γκράμποβο

Δύο ήττες σε ισάριθμα φιλικά με την βουλγαρική ομάδα που έγιναν στην Ορεστιάδα γνώρισε η ομάδα ο Έβρου που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Δύο ήττες σε ισάριθμα φιλικά με την βουλγαρική Γκράμποβο που έγιναν στην Ορεστιάδα γνώρισε η ομάδα ο Έβρου που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Η Ορεστιάδα τηρουμένων των αναλογιών έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον Παναγιώτη Τσιακμάκη. Η Γκράμποβο είναι ομάδα της Α΄ κατηγορίας της Βουλγαρίας, συμμετέχει στο Τσάλεντζ Καπ και στοχεύει ακόμα και στον τίτλο του βουλγαρικού πρωταθλήματος. Την Παρασκευή η Γκράμποβο προηγήθηκε 2-0 σετ, η Ορεστιάδα ισοφάρισε αλλά έχασε το τάι μπρέικ. Το Σάββατο από την βασική εξάδα απουσίασαν οι Καρδαμανίδης, Καψαλιάρης με τον Νένογλου να αφήνει καλές εντυπώσεις.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Τα δίνουν όλα και βάζουν την ομάδα πάνω απ΄ όλα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2 και από την άλλη να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά βολεϊμπολιστών. Η πόλη μας στηρίζει και είναι ζήτημα χρόνου να χτίσουμε και πάλι κάτι ξεχωριστό», είπε στο volleynews.gr ο Παναγιώτης Τσιακμάκης.

Την Παρασκευή 21/10 στην Ορεστιάδα: Γκράμποβο - Ορεστιάδα 3-2 (25-22, 25-19, 21-25, 24-26, 15-11)
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Βλασακίδης, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Καρδαμανίδης, Καψαλιάρης / Σαβόγλου (λ), Κουλαξίδης, Προδρομίδης, Λαχτάρας, Χουσίδης.


Το Σάββατο 22/10 στην ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ: Γκράμποβο - Ορεστιάδα 3-1 (25-23, 25-17, 27-29, 25-20)
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Βλασακίδης, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Νέογλου, Κουλαξίδης / Σαβόγλου (λ), Καρδμανίδης, Προδρομίδης, Λαχτάρας, Χουσίδης.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/