Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Σε ποιο κανάλι οδεύει με τον ερχομό του 2012 ο Ν. Χατζηνικολάου

Ένα ραντεβού  με γνωστό καναλάρχη σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα σε εστιατόριο πολυτελούς εμπορικού κέντρου της Αθήνας φέρεται να κλείδωσε την συμφωνία

      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Προς τον ΑΝΤ1 οδεύει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αν κρίνουμε και από τα δημοσιεύματα του Τύπου της Πρωτοχρονιάς. Το πρόσφατο ραντεβού με το Θοδωρή Κυριακού έγινε σε δημόσιο χώρο (Golden Hall) και σε καλό κλίμα.

 Ο αντιπρόεδρος του ΑΝΤ1 έχει δηλώσει, εδώ και καιρό πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον εκδότη-δημοσιογράφο, ενώ την ίδια ώρα ο Γιώργος Κουρής με ανακοίνωσή του έχει αποδεσμεύσει τους παρουσιαστές, συνεπώς η κίνηση γίνεται με την συγκατάθεση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Χατζηνικολάου θα κάνει το δελτίο , Δευτέρα, Τρίτη , Τετάρτη κια Πέμπτη και η Μαρία Χούκλη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ελκυστικό πακέτο ώστε την Παρασκευή να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί και με την εφημερίδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρούση στον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε και ο Alpha, όπου ήταν πρόεδρος πριν φύγει και πάει στο Alter, αλλά και ο Σκάι. Η πρόταση του τελευταίου θεωρείται δελεαστική, ωστόσο προσφέρει πενθήμερη εργασία και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Χατζηνικολάου έχει ανταγωνιστικά μέσα με τον όμιλο Αλαφούζου, όπως την εφημερίδα του Real News (ανταγωνιστική της Καθημερινής) αλλά και τον ραδιοφωνικό του σταθμό Real FM (ανταγωνιστικό του Σκάι, με τον οποίο μάλιστα δίνουν μάχη με διαφορές ελάχιστων δεκάτων της μονάδας για την πρώτη θέση της ακροαματικότητας). Για αυτό και η πρόταση από τον ΑΝΤ1 φέρεται ως η επικρατέστερη...

.