Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Αυτό το γούρι έλαβαν οι επιβάτες της πρώτης πτήσης της Ολυμπιακής από και προς την Αλεξανδρούπολη

Επίσης δόθηκαν
δωρεάν εισιτήρια
στους επιβάτες όλων
των πρώτων πτήσεων
του 2012 με την εταιρεία

      ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Οι επιβάτες των πρώτων πτήσεων της Olympic Air για το 2012 πήραν, μαζί με το χαμόγελο του πληρώματος, ένα δώρο για καλή τύχη τη νέα χρονιά: Από ένα συλλεκτικό γούρι, ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένο για την Olympic Air από τον Οίκο Venetia Vildiridis.

Oι επιβάτες, τόσο σε πτήσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού, παρέλαβαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους αυτό το συμβολικό δώρο για το ποδαρικό του 2012, μαζί με τις θερμότερες ευχές όλου του προσωπικού.

Παράλληλα, με την ευκαιρία του εορτασμού για το νέο έτος, πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις, με τους τυχερούς να έχουν κερδίσει από ένα εισιτήριο εσωτερικού/εξωτερικού σε όποιον προορισμό του δικτύου της Olympic Air επιλέξουν.

Το φετινό γούρι της Olympic Air είναι ο αριθμός «12» χαραγμένος σε ασήμι μέσα σε έναν από τους έξι κύκλους του λογότυπου της εταιρίας. Εκτός από καλή τύχη το ασημένιο γούρι της Οlympic Air φέρνει μαζί του πολύ θετική ενέργεια, ελπίδα και προσμονή για ακόμα καλύτερα και απολαυστικά ταξίδια με την αγαπημένη αεροπορική εταιρία όλων των Ελλήνων.

Η Olympic Air εύχεται σε όλους καλές πτήσεις με υγεία και χαμόγελο και τη νέα χρονιά!

.