Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η Κομοτηνή γιορτάζει την άνοδο του Πανθρακικού

Αύριο η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα είναι η τελευταία για το πρωτάθλημα της Football League


        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Κομοτηνή και ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε την επάνοδο του Πανθρακικού, στα σαλόνια της Super League.



Την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα δίνουμε όλοι ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και να αποθεώσουμε τους πρωταγωνιστές από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Σε όλους τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στο γήπεδο θα δοθεί αναμνηστικό λάβαρο, ένα μικρό ενθύμιο για τον αγώνα γιορτής της 33ης αγωνιστικής ημέρας.

Μετά την λήξη του αγώνα δεν φεύγεις κανείς, καθώς αρχίζει η γιορτή και τα τραγούδια για τον φετινό θρίαμβο. Στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα για την ολοκλήρωση μιας πετυχημένης αγωνιστικής περιόδου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος, η μουσική σχολή «ΚΙΒΩΤΟΣ» θα διασκεδάσει τους φιλάθλους και θα δώσει ακόμη πιο διασκεδαστική νότα στην μέρα γιορτής. Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα θα ακουστεί ο ύμνος του Πανθρακικού σε μια εκτέλεση – έκπληξη.

Τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης τίθενται σε κυκλοφορία την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 18:00 από το περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας Κομοτηνής.

Το περίπτερο θα λειτουργήσει το Σάββατο (ώρες 11:00 – 14:00) και το απόγευμα (ώρες 17:00 – 21:00) καθώς και την Κυριακή (ώρες 09:00 – 12:00).

Την Κυριακή, μέρα διεξαγωγής του αγώνα, η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αναλυτικά οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 1 : 10 €
Θύρα 2: 8 €
Θύρα 5: 8 €

.