Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού θέτει τους στόχους της νέας περιόδου

Μίλησε στον "Αθλητικό Μετρόπολις" για την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα και τους στόχους της σε αυτήν


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης αναφέρθηκε στους στόχους των Ακριτών και στην επιχείρηση αύξησης των ομάδων στη Super League.


Ο Τζελέπης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Αρχικά για την τροποποίηση που επιχειρήθηκε από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν αγωνιστικά είπε: «Εμείς σαν Πανθρακικός δεν μπορούμε να πάρουμε επίσημα θέση αφού από την πρώτη Ιουλίου γινόμαστε μέλη της Superleague. Αυτά τα φαινόμενα όμως μας αγγίζουν. Όλα αυτά μας φαίνονται παράξενα και ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος σε αυτά. Βέβαια στην Ελλάδα έχουμε δει πολλά» και συνέχισε:

«Εδώ έγκειται το θέμα της μοιρασιάς των χρημάτων για αυτό θα υπάρχει και αντίσταση από τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την αδειοδότηση και βρίσκονται στην κατηγορία. Πλέον το συμφέρον είναι ο πρωτεύων στόχος κάθε ομάδας. Η μείωση των αποδοχών στα τηλεοπτικά είναι πολύ σημαντικό θέμα».

Για τον Πανθρακικό και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν: «Εμείς ανεβήκαμε, είμαστε από τις τυχερές ομάδες που επιστρέψαμε σε σύντομο χρόνο στη Superleague. Στόχος μας είναι η παραμονή και όλοι εδώ δουλεύουν όλοι την μέρα για να σχηματίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική».

.