Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στις κατασκηνώσεις Μάκρης παιδιά από την Ρωσία

Τα επισκέφθηκε 
ο μητροπολίτης 
Αλεξανδρουπόλεως 


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, ο Μητροπολίτης μας επισκέφθηκε την κατασκήνωση της Ουρανούπολης στη Μάκρη για να καλωσορίσει τους Ρώσους φιλοξενούμενούς μας.



Ο Δήμος Αλεξανδρουπόλεως είναι αδελφοποιημένος με τον Δήμο του Σοσνόβυι Μπόρ της Ρωσίας. Στα πλαίσια της αδελφοποίησης κάθε καλοκαίρι, αρχής γενομένης από πέρυσι, έρχονται στην Ελλάδα παιδιά από τον Δήμο του Σοσνόβυι Μπόρ και διαμένουν στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως για να απολαύσουν την Ελληνική θάλασσα καθώς και την Ελληνική φιλοξενία!


Τα παιδιά ετοιμάσανε μία όμορφη βραδιά με τραγούδια και χορούς για να ευχαριστήσουνε τον Μητροπολίτη μας και τον Δήμαρχο για την φιλοξενία. Βέβαια δεν έλλειψε και το διεθνούς φήμης συρτάκι, που όπως είπαν τους αρέσει πάρα πολύ. Δωρήσανε, στον Μητροπολίτη και στον Δήμαρχό μας, κάποια παραδοσιακά Ρωσικά αντικείμενα αλλά και ενθύμια της πόλεως Σοσνόβυι Μπόρ.


Στο τέλος ο Μητροπολίτης μας μοίρασε σε όλους απο ένα T-shirt με το σήμα της Μητροπόλεως από την μία πλευρά και με τον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου από την άλλη και η ρωσική αποστολή ευχαρίστησε προσφέροντας τσάι παρασκευασμένο με τον παραδοσιακό ρωσικό τρόπο.


.