Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Συνεχίζει στην Κομοτηνή ο Μακρυδημήτρης

Την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν μαζί στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Την ανανέωση του συμβολαίου του Διονύση Μακρυδημήτρη μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν μαζί, αυτή τη φορά στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, που τη περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League κυρίως ως κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει κάτοικος Θράκης και θα βρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια» για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το πέρασμα του από την Κέρκυρα την περίοδο 2010-2011.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε 26 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και η διοίκηση της ομάδας επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Μακρυδημήτρη, δείγμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Μακρυδημήτρη έως το καλοκαίρι του 2013. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 συμμετείχε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος της Football League αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά και του αμυντικού μέσου».

.