Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τέσσερις μεταγραφές προβλέπει ο σχεδιασμός της Ξάνθης

Δεν αποκλείεται και πέμπτη κίνηση, αν κριθεί απαραίτητο και το επιτρέψουν τα οικονομικά του συλλόγου


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Για τέσσερις παίκτες ψάχνεται στην αγορά η Ξάνθη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και πέμπτη κίνηση, αν κριθεί απαραίτητο και εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά του συλλόγου.


Στα Πηγάδια προσπαθούν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε όλες οι μεταγραφές να έχουν κλείσει όταν η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι υπάρχει βιασύνη, υπό την έννοια ότι η Ξάνθη δεν θέλει να κάνει μεταγραφές απλά για να κάνει, αλλά επιθυμεί να βρει ποδοσφαιριστές που θα της προσφέρουν λύσεις και που δεν θα αποχωρήσουν σε λίγους μήνες ως αποτυχημένοι.

Βάσει του σχεδιασμού, αναζητούνται λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, για το κέντρο της άμυνας, για τη γραμμή κρούσης, αλλά και ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στη δεξιά πτέρυγα. Κώστας Κωνσταντινίδης και Γιάννης Παπαδημητρίου έχουν πραγματοποιήσει ήδη αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενους υποψήφιους στόχους και σύντομα θα περάσουν στο στάδιο των επαφών.

.