Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ενα βήμα πριν το λουκέτο το ΘράκηNet;

Τελευταία κάτι δεν πάει καλά στο κανάλι της Θράκης. Το έχουν ρίξει στις συνεχόμενες επαναλήψεις και μάλλον πρόκειται για κακό οιωνό!!
    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τελευταία κάτι δεν πάει καλά στο κανάλι της Θράκης. Το έχουν ρίξει στις συνεχόμενες επαναλήψεις και μάλλον πρόκειται για κακό οιωνό!! Η κρίση επηρέασε και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που έπεσαν θύματα της οικονομικής κρίσης. Όμως έτσι κι αλλιώς δεν προσέφεραν και τίποτα στην ενημέρωση και όπως όλα δείχνουν, οδεύουν προς το χείλος του γκρεμού και τίποτα δεν φαίνεται να τούς σώζει! 

Μια γνωστή παροιμία λέει .."Το αμπέλι, θέλει αμπελουργό, το σπίτι νοικοκύρη και το καράβι στο γιαλό, θέλει καραβοκύρη". Δυστυχώς όμως καπεταναίοι δεν υπάρχουν. Και δεν υπάρχουν διότι ούτε καράβι υπάρχει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.Είναι θέμα χρόνου!! 

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ελπίζουμε να μην πρόκειται για Τιτανικό. Διότι όπως και να το κάνουμε, τα μέσα είναι χρήσιμα και απαραίτητα για την κοινωνία και τους πολίτες. Και μιλάμε βέβαια για υγιή και όχι τα αρρωστημένα και τα εξαρτώμενα.

Καταραμένη φτώχεια..Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος.