Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Χρηματοδοτείται ο μισός Περιφερειακός της Αλεξανδρούπολης

Εγκρίθηκε,  με απόφαση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ το αίτημα του Δήμου  για χρηματοδότηση του έργου

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ;
Ένα προς ένα τα μεγάλα έργα στην Αλεξανδρούπολη αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα. Ο Περιφερειακός παρ΄ότι είναι ο μισός, θα χρηματοδοτηθεί και θα δίνει διέξοδο σε αυτούς που κινούνται στον Βορειοδυτικό άξονα της πόλης. Αν μάλιστα κάποια στιγμή προχωρήσουν και οι απαιτούμενες διαδικασίες για το άλλο μισό, η Αλεξανδρούπολη θα μπορεί να πάρει ανάσες και το κέντρο της, να γίνει περισσότερο ανθρώπινο. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Εγκρίθηκε, στις 31-5-2012, με απόφαση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ το αίτημα του Δήμου Αλεξανδρούπολης για χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου», προϋπολογισμού περίπου 10 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά στην κατασκευή του «μικρού περιφερειακού» δρόμου στο δυτικό τμήμα της πόλης και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007 -2013» (ΕΣΠΑ).

Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τη δημοτική αρχή, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα δώσει λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Πηγή:  http://www.faros24.gr/