Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο αδερφός Τορο με τη μέλλουσα σύζυγο Μανιάτη

Τα πηγαδάκια του ημιχρόνου της αναμέτρησης Ελλάδας - Ρωσίας όπως τα κατέγραψε ο απεσταλμένος του "thrakisport"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση αλλά και η αγωνία στην κερκίδα των συγγενών των ελλήνων παικτών, αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την Ρωσία. Δευτερόλεπτα πριν είχε επιτευχθεί το τέρμα του Γιώργου Καραγκούνη που μας είχε βάλει μπροστά στο σκορ.


Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο βλέπετε ένα πηγαδάκι που είχε το «thrakisport» με τον Κώστα Τοροσίδη, αδερφό του ξανθιώτη αρχηγού του Ολυμπιακού, καθώς και την κοπέλα (και μέλλουσα σύζυγο) του Γιάννη Μανιάτη. «Από πλάγιο του δικού μας πήγε η μπάλα στον Κάρα», σχολιάσαμε στον Κώστα για να μας απαντήσει: «Καλά αυτό κάθεσαι και κοιτάς; Σημασία έχει το γκολ».Οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με την στρατηγική του δευτέρου ημιχρόνου, όταν όμως ξέφευγε η συζήτηση και πήγαινε στην επόμενη μέρα, ο Κώστας Τοροσίδης πετάγονταν: «Μην το γρουσουζεύουμε. Κάθε πράγμα θα το συζητήσουμε στην ώρα του». Άλλωστε, με την πρόκριση της Εθνικής, πήγαν στράφι και τα σχέδια που ήθελαν τους παίκτες και τους συγγενείς τους να βρίσκονται ήδη στην... Αθήνα, αφού είχε προγραμματιστεί η πτήση – τσάρτερ για τις 8.20 το πρωί της Κυριακής.
Λίγο πιο δίπλα βρίσκονταν και ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Θόδωρος Σαββάκης με τον γιο του, που εμφανίζονταν εξαιρετικά αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα. Εκείνος, ωστόσο, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, θα αναχωρούσε ούτως ή άλλως για την Αθήνα, όπως συνέβη και με τους προέδρους των ΕΠΣ Θράκης, Εβρου και τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Ξάνθης. Η πτήση τσάρτερ που είχε ετοιμαστεί, αναχώρησε τελικά μόνο με παράγοντες. Οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι μείναμε εδώ και θα απολαμβάνουμε τον καλοκαιρινό (επιτέλους) καιρό της Πολωνίας...