Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κοντά στην Στουτγάρδη ο Βασίλης Τοροσίδης!!!

Πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της η γερμανική ομάδα, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του ξανθιώτη παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Πολύ κοντά στην απόφαση να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Βασίλη Τοροσίδη είναι η Στουτγκάρδη.

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά μέσω εκπροσώπου της την παρουσία του ερυθρόλευκου άσου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η απόδοση του Τοροσίδη στο ματς με την Ρωσία αύξησε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να γίνει η τελική κίνηση για τη μεταγραφή του.

Εξελίξεις αναμένονται μετά τον προημιτελικό της Παρασκευής αλλά είναι πια δεδομένο ότι η Στουτγκάρδη έχει τον Τοροσίδη πρώτο στη λίστα της για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει από καιρό μπει σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ πρώτης γραμμής ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που υπάρξει τελικά πώληση του Τοροσίδη στο εξωτερικό. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρωταθλητής, ένας από τους παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι ο 27χρονος Ουρουγουανός Φουσίλε που ανήκει στην Πόρτο και τον ξέρει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.


Πηγή:  http://www.pamesports.gr/