Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πρώην ηθοποιός του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο πλευρό της Εθνικής

Ο Κίτσος της περίφημης διαφήμισης πήρε την Τασούλα του και πήγαν στην Πολωνία για να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ομάδα


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ανάμεσα στους... celebrities που παρακολούθησαν τους μέχρι τώρα αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο EURO 2012 και βρέθηκαν ακομα και σε προπόνηση που έγινε στο Λεγκιόνοβο ήταν και ο Κίτσος με την Τασούλα του, το δίδυμο της γνωστής διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που τυγχάνει και χορηγός της Εθνικής Ομάδας. «Τι έγινε, ο Κίτσος έπαψε να ασχολείται και να σκέφτεται μόνο την Τασούλα;», ρωτήσαμε τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό, αρκερά γνωστό στους Θρακιώτες καθώς μόλις πριν τρεις μήνες είχε ανέβει για να παίξει σε παράσταση που ανέβηκε στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.



Η απάντησή του ήρθε χωρίς πολλή σκέψη: «Αυτό μας έλειπε. Σιγά μην ασχολούμαστε μόνο με τις γυναίκες. Τώρα έχει μπάλα και Εθνική Ομάδα». Αν και εδώ που τα λέμε και η μπάλα θηλυκιά είναι, για να μην σχολιάσουμε τι άλλο, σύμφωνα με την γνωστή ρήση του Όσιμ.«Η εμπειρία της παρακολούθησης της πρεμιέρας του Euro ήταν πολύ καλή και νομίζω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Όμως αποδείχθηκε ότι η Ελλαδάρα μπορεί και εμείς είμαστε εδώ, ελπίζοντας να της φέρουμε γούρι και τις καλύτερες ευχές μας», συμπλήρωσε ο Νίκος Ορφανός που κλήθηκε να υπογράψει και μια σειρά από αυτόγραφα σε διάφορα πιτσιρίκια που τον πλησίασαν και του ζήτησαν.

Όσο για την Μαρία Διακοπαναγιώτου, περισσότερο γνωστή ως η χωριατοπούλα Τασούλα; «Γενικά δεν ασχολούμαι και πολύ με το ποδόσφαιρο και σπανίως παρακολουθώ από κοντά αγώνες. Ό,τι κάνει μια φυσιολογική γυναίκα δηλαδή. Ωστόσο οφείλω να παραδεχθώ ότι η εμπειρία ήταν μοναδική. Όμως σε καμία περίπτωση δεν διανοούμαι ο Κίτσος να βάλει οτιδήποτε άλλο πάνω από εμένα...». Μόνο που ο τελευταίος της έδωσε πληρωμένη απάντηση: «Όλα κι όλα Τασούλα μου, αλλά η Εθνική Ομάδα σε ξεπερνάει. Άλλωστε, όταν οι άλλοι είναι... τράτζικ, η Ελλαδάρα είναι μάτζικ!!!». Ήταν τότε που η Τασούλα γύρισε ξανά την πλάτη στον Κίτσο, όπως συμβαίνει και σε ένα από τα τελευταία τους διαφημιστικά σποτ. Μόνο που δεν φεύγει από την εξέδρα. Απλά, παρακολούθησε την συνέχεια της προπόνησης της Εθνικής Ομάδας κρατώντας του μούτρα...