Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θετικό το αποτέλεσμα για τους Αν. Ελληνες στην Ξάνθη, εκτιμά ο Τσαλίδης

Αν και δεν έπεσαν σε πανελλαδικό επίπεδο και δεν εξέλεξαν έδρα στο νομό, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Καμμένου έχει διαφορετική άποψη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ




Δύσκολη θεωρεί τη συμμετοχή του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη νέα Κυβέρνηση ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος σχολίασε το αποτέλεσμα μετά τις εκλογές.



Ειδικότερα στο θέμα της νέας Κυβέρνησης ο Φ. Τσαλίδης ανέφερε ότι οι όροι που θέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι συγκεκριμένοι: «Το μνημόνιο πρέπει να αντικατασταθεί από μια εθνική αντιπρόταση με την οποία κατεβήκαμε στις Εκλογές» , σημείωσε ο Φίλιππος Τσαλίδης αλλά ανέφερε ότι όλες οι πλευρές θα κάνουν βήματα προς τη σύγκλιση αλλά αν δεν αλλάξει η πολιτική που ακολουθείται μέχρι σήμερα. Η μόνη λύση στο αδιέξοδο που προκύπτει είναι είναι η Οικουμενική Κυβέρνηση, εκτίμησε ο πρώην Βουλευτής.


Ειδικότερα για το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης και την απουσία της λέξης από τις πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ο Φίλιππος Τσαλίδης σημείωσε ότι «Η επαναδιαπραγμάτευση είναι ένα δύσκολο σπορ για την επόμενη κυβέρνηση και πολύ περισσότερο δεν μπορούν να την κάνουν όσοι έβαλαν την υπογραφή τους για να εφαρμοστεί το μνημόνιο»


«Πολύ καλό αποτέλεσμα τοπικά»
Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα θεώρησε λογική την πτώση του νεοσύστατου κόμματος σε όλη τη χώρα μετά τις πιέσεις που υπήρχαν αλλά χαρακτήρισε πολύ καλό το αποτέλεσμα τοπικά καθώς η Ξάνθη ήταν η μοναδική περιοχή της χώρας, όπου το κόμμα του Πάνου Καμμένου διατήρησε τις δυνάμεις του. 


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/