Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Με αυτούς θα γιορτάσουν οι Xanthifans

Συμπληρώνουν δέκα χρόνια από την ίδρυσή τους και θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με φεστιβάλ που θα έχει είσοδο μόλις ένα ευρώ και μια μπίρα δώρο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Σκόντα Ξάνθης, οι Xanthifans, συμπληρώνουν 10 χρόνια από την ίδρυσή τους και θα γιορτάσουν τα «γενέθλιά» τους στις 30/6, σε ένα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Ξάνθης, ιδρύθηκε το 2002 και φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, στη διάρκεια των οποίων στηρίζει τη Σκόντα, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Με αφορμή λοιπόν τα δέκατα «γενέθλια» του συνδέσμου, οι Xanthifans, όπως μάλιστα ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους μέσω ενός βίντεο που δημιούργησαν, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/6, με τη συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων, που θα αναλάβουν την ψυχαγωγία, όλων όσων βρεθούν στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. 

Η είσοδος θα κοστίζει 1 ευρώ, με μία μπύρα δώρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 17:00 το απόγευμα.