Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μπερδεύτηκε και ο εργολάβος με το Κολυμβητήριο και το Καπνομάγαζο Αλεξανδρούπολης

Σε άλλη εταιρεία εμφανίζεται ο Δήμος να έχει δώσει τα έργα και άλλη εμφανίζεται στις πινακίδες να τα εκτελεί (όπως τα εκτελεί...)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στην σελίδα της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης "Μαζί πάμε μπροστά" βρήκαμε το παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο:


Στο περασμένο ΔΣ της Τετάρτης 18/07/2012 και κατά τη συζήτηση του θέματος 41 με τίτλο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ. του έργου: «Αποκατάσταση Καπνομάγαζου», ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Κατσαντούρας έθεσε ερώτημα προς τον κ. δήμαρχο και τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Αικατερίνη Μπρίκα εάν έχει γίνει υποκατάσταση του αναδόχου ή αν έχει δοθεί υπεργολαβία για το συγκεκριμένο έργο.

Επισήμανε ότι παρά το γεγονός ότι ο δήμος έχει υπογράψει με την εταιρεία Καλλίτεχνος, στις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί επιτόπου του έργου αναφέρεται το όνομα ΑΡΧΙΚΟΝ, εταιρείας που κατασκεύασε το νέο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης.


Η κ. Μπρίκα δήλωσε άγνοια επί του θέματος της ύπαρξης αυτών των πινακίδων, ο ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία Καλλίτεχνος.


Ο κ. Δευτεραίος τόνισε ότι στο Καπνομάγαζο υπάρχει ο ίδιος εργολάβος που υπήρχε και στο Κολυμβητήριο.


Η κ. Μπρίκα παραδέχθηκε τα λεγόμενα του κ. Δευτεραίου, ότι ο εργολάβος είναι ο ίδιος, ανάδοχος όμως είναι η Καλλίτεχνος.


Ο κ. δήμαρχος ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο έργο ο δήμος γνωρίζει μόνο την εταιρεία Καλλίτεχνος. Υποσχέθηκε δε να επικοινωνήσει με τον ανάδοχο για να ζητήσει εξηγήσεις.


Σε επιτόπια αυτοψία μας χθες Πέμπτη 19/07/2012, οι πινακίδες που ανέφερε ο κ. Κατσαντούρας εξακολουθούσαν να υπάρχουν, ο δε εργολάβος δείχνει να απουσιάζει από το εργοτάξιο.


Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες: