Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Στις Φέρρες συνεδρίασε η Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα

Εξι ήταν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΣυνεδρίασε προχθές Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 και ώρα 11:00π.μ., η Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Φερών (Δημοτικό Κατάστημα Φερών Π. Ε. Έβρου).Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:
1. Ενημέρωση για στόχους και δράσεις του Πρωτογενή Τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.
Εισηγητής: o Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γεώργιος Ούστογλου.
2. Συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “SIAL”που διοργανώνεται στο Παρίσι 21-25 Οκτωβρίου 2012.
3. Συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην έκθεση “Meat Days 2012” που θα γίνει από τις 29 Σεπ. έως 1 Οκτ. στην Αθήνα.
4. Συνδρομή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην έκθεση Φωτολίβους της Π.Ε. Δράμας από 31 Αυγ. έως 2 Σεπ. 2012.
5. Ενημέρωση από φορείς, για θέματα ενδιαφέροντος του Πρωτογενούς Τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
6. Επικύρωση των πρακτικών της 6ης συνεδρίασης 2012.Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Τομέα και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γεώργιος Ούστογλου δήλωσε:
«Συνεδρίασε εχθές η Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Α. Μ. – Θ. στις Φέρες στο πλαίσιο των συνεδριάσεων που κάνει η επιτροπή σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για να έχουν τη δυνατότητα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι να ενημερωθούν εκ του σύνεγγυς για τα ζητήματα, προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον πρωτογενή τομέα στην περιφέρεια μας».