Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Μια φωτογραφία αφιερωμένη στο κ.Βενιζέλο και την επιλογή του για "σκιώδη" υπουργό Μακεδονίας-Θράκης

To OnAlert "χτυπά" και για την επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ορίσει τον μουσουλμάνο Χατζηοσμάν σκιώδη υπουργό αλλά και τις δηλώσεις του τελευταίου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Η φωτογραφία αφιερώνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο,ο οποίος απ΄ όλα τα στελέχη που διαθέτει επέλεξε τον κ.Αχμέτ Χατζηοσμάν ως “σκιώδη” υπουργό Μακεδονίας-Θράκης. Στη φωτογραφία ο κ.Χατζηοσμάν ο οποίος μιλά περί “τούρκων” στη Θράκη ,κρατά την ομπρέλα στον Τούρκο πρέσβη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη περιοχή. Πίσω τους ο πρώην και ο νυν πρόξενος.

Τι λέει ο ίδιος ο Χατζηοσμάν

Ως κατάργηση των - αναχρονιστικών - ταμπού κατά της (μουσουλμανικής) μειονότητας θεωρεί ο βουλευτής Κομοτηνής του ΠΑΣΟΚ κ.Αχμέτ Χατζηοσμάν τον ορισμό του από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Ε.Βενιζέλο ως εισηγητή σε θέματα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης , κάτι που αναφέρεται ως «σκιώδης υπουργός» Μακεδονίας-Θράκης.
Ο κ.Χατζηοσμάν είπε στην η τουρκική εφημερίδα Hurriyet για το θέμα : « Για πρώτη φορά ανατίθενται τέτοια καθήκοντα σε ένα βουλευτή της μειονότητας. Αποτελεί τιμή τόσο για μένα όσο και για την μειονότητα. Έχουν καταρριφθεί τα ταμπού. Δόθηκε το μήνυμα πως και ένας βουλευτής της μειονότητας μπορεί να γίνει ακόμα και Υπουργός».

Πέραν αυτού, η Hurriyet δείχνει να επιχαίρει για τον ορισμό: Με τον τίτλο « Ο τούρκος βουλευτής έγινε σκιώδης Υπουργός» και τον πλαγιότιτλο « Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα» αναφέρεται στο θέμα και γράφει ότι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ κ Βενιζέλος συνέστησε «σκιώδη κυβέρνηση» και όρισε τον βουλευτή της Κομοτηνής Αχμέτ Χατζηοσμάν «σκιώδη Υπουργό» Μακεδονίας-Θράκης.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ενώ ο βουλευτής μιλά γενικώς για '' βουλευτή της μειονότητας’’,η εφημερίδα αναφέρεται σε ''τούρκο βουλευτή''...


Πηγή:  http://www.onalert.gr/