Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αθλητές της Ορεστιάδας στο 2o Volleyleague Camp

Στο camp που διοργανώνει η ΕΣΑΠ, συμμετέχουν δύο πολλά υποσχόμενοι νεαροί αθλητές της ομάδας του Έβρου, οι οποίοι προσπαθούν να βελτιωθούν δουλεύοντας δίπλα σε έμπειρους προπονητές


    ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ




Στο 2ο volleyleague camp που διοργανώνει η ΕΣΑΠ, συμμετέχουν δύο πολλά υποσχόμενοι νεαροί αθλητές του Α.Ο.Ορεστιάδας, οι οποίοι προσπαθούν να βελτιωθούν δουλεύοντας δίπλα σε πολύ έμπειρους προπονητές.

Ο λόγος για τους Γιώργο Λαχτάρα (Ακραίος 17 ετών) και Δημήτρη Νικολαΐδη (Διαγώνιος 16 ετών), οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στις καθημερινές προπονήσεις. Στόχος του camp είναι η βελτίωση των νεαρών αθλητών με ένα 15ήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπονήσεις , αγώνες, θεωρία με θέματα κανονισμούς βόλεϊ, ψυχολογία, επαγγελματικό προσανατολισμό ενώ επίσης θα λάβουν μέρος σε αγώνες beach volley.

Στο camp συμμετέχει και ο Θεολόγος Δαρίδης (Λίμπερο 21 ετών), o οποίος ανδρώθηκε αγωνιστικά στην Ορεστιάδα. Προπονητής στου camp είναι ο Γιάννης Λάιος, με συνεργάτες τους Νίκο Ζαλμά και Αντώνη Γεράνιο.

Η επιλογή των παραπάνω παικτών δείχνει ότι η Ορεστιάδα έχει την προοπτική να αναδείξει παίκτες που να συμμετέχουν σε μεγάλα πρωταθλήματα και η δουλειά θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον από την πλευρά του Συλλόγου με μοναδικό στόχο την ανάδειξη αθλητών.