Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στη Σαμοθράκη σήμερα και αύριο ο Περιφερειάρχης

Προηγήθηκε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με την συμμετοχή Γιαννακίδη, Νικολάου, Χανού και υπηρεσιακών και τεχνικών παραγόντων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Όλες οι εκκρεμότητες αλλά και η πορεία των μεγάλων έργων που αφορούν τη Σαμοθράκη, κυρίως έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, εξετάστηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΠΕ Έβρου, παρουσία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του δημάρχου Σαμοθράκης Γιώργου Χανού αλλά και υπηρεσιακών και τεχνικών παραγόντων.


«Η σύσκεψη ήταν πολύ ουσιαστική και έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει η Περιφέρεια και ο Δήμος», σχολίασε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός, επισημαίνοντας ότι, το πρόβλημα είναι στην ωρίμανση των έργων.

Ο κ. Χανός παραδέχτηκε ότι, έγινε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για συγκεκριμένα και μεγάλα έργα, τα οποία όπως είπε, αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί μέσα σε δυο μήνες.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με επικεφαλής τον Άρη Γιαννακίδη θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Σαμοθράκη, προκειμένου να εξετάσουν από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί.