Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Εφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Χάρης Ατματζίδης

Συλλυπητήρια στους οικείους του από τον Βενιζέλο και ψήφισμα από το Γηροκομείο Ξάνθης, του οποίου υπήρξε ιδρυτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ








Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε προς του οικείους του Χάρη Ατματζίδη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας τον πρώην βουλευτή Ξάνθης, έναν αυθεντικό δημοκράτη και αγωνιστή.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com ο Χάρης Ατματζίδης υπήρξε ιδρυτής του Γηροκομείου Ξάνθης με το ίδρυμα να προχωράει στην έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη και συγκίνηση για το χαμό του Χάρη Ατματζίδη, ο οποίος υπήρξε μια διακεκριμένη παρουσία στην πόλη της Ξάνθης, που με τη δραστηριότητά του έδωσε αληθινό νόημα και περιεχόμενο στις έννοιες της συμμετοχής, της φιλανθρωπίας, του εθελοντισμού και της κοινωνικής δράσης.

Δική του έμπνευση και δημιουργία του Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί για περισσότερο από σαράντα χρόνια ως χώρος φιλοξενίας ηλικιωμένων, θαλπωρής και φροντίδας. Άνθρωπος της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας ο Χάρης Ατματζίδης υπήρξε ακούραστος σε μια μεγάλη πορεία για την ξανθιώτικη κοινωνία, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ήθος, ευγένεια και ευπρέπεια.

Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό, στο τελευταίο του ταξίδι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»