Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Γλίτωσε από απίστευτο τροχαίο νεαρός οδηγός από την Κομοτηνή


Κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής, αλλά ευτυχώς ο οδηγός του βγήκε από αυτό ζωντανός

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής, αλλά ευτυχώς ο οδηγός του βγήκε από αυτό χάρη στη βοήθεια εργαζομένων παρακείμενης επιχείρησης.


Το όχημα που διέρχονταν το δρόμο Κομοτηνής – Ασωμάτων εξετράπη της πορείας του λίγα μέτρα μετά την πρώτη είσοδο της πανεπιστημιούπολης πολύ κοντά στο κτίριο της πρυτανείας. Οι πρώτες ενδείξεις αλλά και οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων ανέφεραν ότι ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σε μία στροφή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το αυτοκίνητο το οποίο χτύπησε σε κράσπεδο, έφερε αρκετές τούμπες σε απόσταση περίπου 100 μέτρων για να καταλήξει τελικά στην περίφραξη του αύλειου χώρου του πανεπιστημίου.

Ο τσιμεντένιος τοίχος με τα σιδερένια κάγκελα στην ουσία ανέκοψαν την τρελή πορεία του οχήματος, από το οποίο όμως για καλή του τύχη ο οδηγός βγήκε ελαφρά τραυματισμένος.
Ο οδηγός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.