Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αποκάλυψη: ο κουμπάρος του δήμαρχου Ορεστιάδας ανέλαβε τα νομικά του Φεστιβάλ Άρδα

Μυαλό δεν λένε να βάλουν και νομίζουν ότι μπορούν να διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα όπως γουστάρουν, σύμφωνα με τα έγγραφα και τις αποκαλύψεις της Piazzas

    ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Μυαλό δεν λένε να βάλουν στον Δήμο Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς να συνεχίζει τις απευθείας αναθέσεις στον κουμπάρο του και συνέταιρο της γυναίκας του στο δικηγορικό γραφείο, Γιώργο Αντωνιάδη. Μόνο που αυτή την φορά, η δαπάνη για την αμοιβή του Νομικού Συμβούλου για το Φεστιβάλ Νέων του Άρδα, έπεσε στο 1/3 … λόγω κρίσης!!! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ), έδωσε απευθείας ανάθεση στο δικηγόρο Γιώργο Αντωνιάδη (ο οποίος συστεγάζεται εδώ και χρόνια και λειτουργούν ως ενιαίο γραφείο με την επίσης δικηγόρο Δήμητρα Τσακιρίδου - Μουζά σύζυγο του Δημάρχου Ορεστιάδας) εργασία νομικής φύσεως, ύψους 4.920 ευρώ, για έλεγχο συμβολαίων καλλιτεχνών στις εκδηλώσεις του Άρδα 2012!!! Το ότι τα συμβόλαια έρχονται έτοιμα από τους manager και τους νομικούς των καλλιτεχνών, δεν έχει βέβαια σημασία!

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα, σύμφωνα με το 13ο Πρακτικό Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου στις 17-7-2012.
Το μόνο «άσχημο» για τον δικηγόρο πάντως, είναι ότι η αμοιβή του έπεσε στο 1/3 και από τα 15.000 ευρώ που έλαβε πέρσι, φέτος πήρε μόνο 5.000 ευρώ!!! Η κρίση βλέπεται.

Αυτό είναι ένα μέρος από τον βίο και πολιτεία της δύσμοιρης αυτής επιχείρησης, κομμάτι αυτού του χαροκαμένου δήμου και φυσικά η ευθύνη δε βαρύνει μόνο την πρόεδρο Αριάδνη Ροροπούλου, αλλά τον ίδιο το δήμαρχο ο οποίος «εκτρέφει» τέτοιου είδους φαινόμενα και καταστάσεις. 

Τελικά το νόμιμο … είναι και ηθικό;;;