Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Οι νέες αρμοδιότητες Γεροντόπουλου και Τζότζολα στη Ρηγίλλης

Μοιράζει το παιχνίδι στους δύο Εβρίτες ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης 

Για ποιους τομείς θα έχει 
ευθύνη ο πρώην βουλευτής 
και για ποιους η 
όμορφη ορεστιαδίτισσα;


Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Γεροντόπουλος, ξεκίνησε ήδη τις πρώτες επαφές του με δημοσιογράφους, καθώς και με κομματικά στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε μια πρώτη αποτίμηση του θετικού κλίματος που συνόδευσε τον «ανασχηματισμό» τον οποίο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», ο πάλαι ποτέ βουλευτής Έβρου και πρώην ευρωβουλευτής, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τα περιφερειακά ΜΜΕ στη Ρηγίλλης, θα είναι εκείνος που, πέρα από τον Γιάννη Μιχελάκη, θα διαχειρίζεται τις καθημερινές επαφές με τους δημοσιογράφους. Μαζί φυσικά με τον Γιώργο Μουρούτη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου και εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά.

Η Βασιλική Τζότζολα απ’ την άλλη, σε αυτή την ιδιότυπη κατανομή αρμοδιοτήτων, θα ασχοληθεί περισσότερο με τον τομέα του διαδικτύου, στον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς δίνει μεγάλη έμφαση, και ανέθεσε στον Δημήτρη Πτωχό να δημιουργήσει ένα καινούριο, διαδραστικό site για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται το επόμενο διάστημα να πληθύνει τις δημόσιες παρεμβάσεις της στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, καθώς εκτιμάται ότι είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, που κομίζει αέρα ανανέωσης για τη Ρηγίλλης.


Πηγή:  http://www.statesmen.gr/