Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κλέβουνε τους μπαξέδες στον κάμπο της Ξάνθης! Άφαντα τα κηπευτικά

Τα κηπευτικά εξαφανίζονται τελευταία από επιτήδειους που εισβάλουν στους μπαξέδες και τους κήπους διαφόρων κατοικιών στον κάμπο και τις παραλιακές περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Το XanthiPress.gr διερευνώντας πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος για κλοπές σε παραλιακούς οικισμούς, έπεσε πάνω σε μια νέα πραγματικότητα.


Όπως σημειώνουν αρκετοί κάτοικοι, κυρίως στον κάμπο και τις παραλιακές περιοχές της Ξάνθης, οι μικροκλοπές δεν παρουσιάζουν κάποια έξαρση ή κάποια μεταβολή και βρίσκονται στα συνήθη επίπεδα. Αυτό που έχει αυξηθεί και είναι έντονο, λόγω της εποχής, είναι οι κλοπές στους μπαξέδες και τους κήπους διαφόρων κατοικιών, ιδιαίτερα όσων είναι απόμερες ή δεν κατοικούνται καθημερινά από τους ιδιοκτήτες ! Υπήρχε και τα προηγούμενα καλοκαίρια αλλά φέτος έχει παρατηρηθεί όξυνση του προβλήματος.

Τα κηπευτικά, που βρίσκονται στην εποχή τους και διάφορα άλλα είδη που καλλιεργούν στους κήπους τους οι ξανθιώτες, τελευταία εξαφανίζονται από επιτήδειους. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για κάποιους επικίνδυνους εγκληματίες αλλά για μικροαπατεώνες ή άλλους ανθρώπους που επιχειρούν να καλύψουν τις πολύ βασικές βιοτικές τους ανάγκες, κλέβοντας τομάτες και αγγουράκια από τους μπαξέδες.
Σημεία των καιρών .