Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Επεισόδιο με παρκαρισμένα πίσω από το ρολόι της Ξάνθης!

Μια από τις απίστευτες 
ιστορίες καθημερινής 
τρέλας για τους κατοίκους

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ένα εντυπωσιακό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.


Όλα ξεκίνησαν όταν ξανθιώτισσα, βρήκε κατεβασμένα τα κολωνάκια πίσω από το ρολόι και πάρκαρε επάνω στο χώρο της πλατείας και πλαγίως από το ρολόι, προκειμένου να ολοκληρώσει μια δουλειά της στο Επιμελητήριο, όπως ανέφερε μετά. Κατά την έξοδό της όμως η ρόδα του αυτοκινήτου έπεσε μέσα σε τρύπα που προοριζόταν για δέντρο αλλά ήταν κενή.
Η κυρία διαμαρτυρήθηκε έντονα ενώ σε βοήθειά της έσπευσαν άντρες που έπιναν τον καφέ τους λίγο πιο πέρα, προκειμένου να απεγκλωβιστεί, όπως και έγινε.

Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε όμως και η Δημοτική Αστυνομία. Το προσωπικό της Αστυνομίας, πάλι, είχε στάση εργασίας λόγω των κινητοποιήσεων των Δήμων. Αντί των ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας στο σημείο προς έκπληξη των παρισταμένων βρέθηκε ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Γ. Τσεγγελίδης, ο οποίος και επέπληξε την οδηγό, η οποία είχε παγιδευτεί επάνω στο πλακόστρωτο της πλατείας.

Η διένεξη συνεχίστηκε και πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν στο σημείο εμφανίστηκε και το τηλεοπτικό συνεργείο του Καναλιού 6 που βρέθηκε για άλλο λόγο στην πλατεία. Η κυρία αντεπιτέθηκε και ανέφερε ότι δεν ήταν η μόνη που πάρκαρε εκεί καταγγέλοντας όσους πρόλαβαν και απομάκρυναν τα ΙΧ τους όσο αυτή είχε παγιδευτεί. Παρότι αρχικά φώναζε ζητώντας να μιλήσει με το Διοικητή της Τροχαίας, τελικά όταν κλήθηκε η Τροχαία από τον Αντιδήμαρχο , και ενώ είχε απεγκλωβιστεί, προτίμησε να φύγει.

Το επεισόδιο δεν έληξε πάντως, αφού όπως σημείωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σημείωσε τα στοιχεία των οχημάτων τόσο της κυρίας όσο και των υπολοίπων που χρησιμοποιούσαν την πλατεία για πάρκινγκ (ανάμεσά τους και όχημα τροφοδοσίας) και θα κάνει αναλυτική αναφορά με τις πινακίδες τους στην Τροχαία της Ξάνθης.




Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/