Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

18 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ 
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

             ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ






Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με 18 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής και τα θέματα είναι τα εξής:

1. Ενημέρωση για τη χάραξη του Αγωγού Φυσικού Αερίου Διασύνδεσης Ελλάδας – Βουλγαρίας (IGB Project)
2. Δωρεάν παραχώρηση ή μη της χρήσης του Πολιτιστικού Κέντρου Ροδίτη στη ΔΕΠΑ στο πλαίσιο κατασκευής Αγωγού Φυσικού Αερίου Διασύνδεσης Ελλάδας-Βουλγαρίας.
3. Δωρεάν παραχώρηση ή μη της χρήσης αθλητικών χώρων – γηπέδων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Κομοτηνής σε Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, για τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος ποδοσφαίρου περιόδου 2012-2013.
4. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων 2013 της δωρεάς εν ζωή, Φωτίου Πολυζόπουλου.
5. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων 2013 του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα.
6. Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικ.έτους 2011 του Δημοτικού ΝΠΔΔ Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής (υπ. αριθμ. 54/2012 απόφ.Διοικητικού Συμβουλίου).
7. Έγκριση ή μη απευθείας μίσθωσης του ευρισκόμενου στη θέση ΝΕΡΟΚΡΑΤΗΜΑ Μεγάλου Κρανοβουνίου, αγροτεμαχίου.
8. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης της προμήθειας με τίτλο: Προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής (Α΄& Β΄ εκπαίδευσης) του Δήμου Κομοτηνής καθώς και των τμημάτων ένταξης για τα πακέτα Β΄, Γ΄ΣΤ΄, Ζ΄ και Η΄.
9. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων -μηχανημάτων του Δήμου Κομοτηνής, ύστερα από άγονο διαγωνισμό.
10. Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης κοινόχρηστου χώρου στον πεζόδρομο της οδού Βενιζέλου, ευρισκόμενου έναντι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. -Τροποποίηση της αριθμ. 364/2004 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. (αριθμ. 16/2012 Απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
11. Έγκριση ή μη τεχνικών παρεμβάσεων μεταξύ των αριθμ. 15 και 16 καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς.
12. Έγκριση ή μη Τεχνικού Δελτίου του έργου: Βελτίωση υποδομών προσχολικής και σχολικής εκπαίδευσης του Άξονα Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013.
13. Έγκριση ή μη Τεχνικού Δελτίου του έργου: Αναβάθμιση οδικού δικτύου για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την ασφάλεια των πολιτών του Άξονα Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013.
14. Έγκριση ή μη Τεχνικού Δελτίου του έργου: Βελτίωση ενεργειακής αποδοτικότητας και αναβάθμιση κτιρίων πολιτισμού του Δήμου Κομοτηνής του Άξονα Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013.
15. Έγκριση ή μη Τεχνικού Δελτίου της πράξης με τίτλο: Δίκτυο συνεργασίας οχημάτων ολοκληρωμένων σχεδίων αστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας του Άξονα Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013.
16. Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: Συντηρήσεις Αγροτικής Οδοποιϊας Τ.Κ. Ανθοχωρίου, Κικιδίου, Ιτέας.
17. Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: Εξωραϊσμός Δημοτικών Κοιμητηρίων.
18. Έγκριση διάθεση πίστωσης για την πληρωμή εξόδων κίνησης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης του Δημάρχου και υπαλλήλων του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους.