Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γκσπούρνινγκ , ο Γκούντγιονσεν και το... σουβλάκι


Ο πρώην άσος της ΑΕΚ δοκιμάζεται στους Seattle, όπου αγωνίζεται ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Ισλανδό, θυμήθηκε ένα... σουβλάκι!

   ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Εδώ και εννέα μήνες ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ έχει πάρει μεταγραφή στην Αμερική και συγκεκριμένα τους Seattle Sounders, στους οποίους πήγε ως αντικαταστάτης του μεγάλου Κέισι Κέλερ!

Ο 31χρονος άσος τις τελευταίες μέρες έχει για παρέα έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να δείξει το ταλέντο του.

Ο λόγος για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν που δοκιμάζεται από τους Seattle και μάλιστα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, οπότε δεν αποκλείεται να υπογράψει συμβόλαιο.

Όπως ήταν λογικό οι Αμερικάνοι ρώτησαν τον Γκσπούρνινγκ τη γνώμη τους για τον έμπειρο άσο, με τον Πολωνό πορτιέρο να τους... αιφνιδιάζει!

"Δεν παίξαμε αντιμέτωποι στο ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ. Εγώ ήμουν στην εξέδρα κι έτρωγα ένα σουβλάκι εκείνη την ώρα, ενώ εκείνος αγωνιζόταν", ήταν η... απίστευτη απάντηση του.

Στη συνέχεια τόνισε: "'Ηταν η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, όμως στάθηκε άτυχος. Ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Είναι σπουδαίους ποδοσφαιριστής και έχει αγωνιστεί στα κορυφαίο ευρωπαϊκά κλαμπ".

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, στον Ισλανδό θα δοθεί μία εβδομάδα για να δείξει αν μπορεί να προσφέρει. Μέχρι στιγμής πάντως φαίνεται να κερδίσει ένα συμβόλαιο.