Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τόρο στο Thrakisport: «Ευτυχώς προηγούμασταν...»

Τί δήλωσε ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής στον θρακιώτη δημοσιογράφο για την χαμένη ευκαιρία του στο τελευταίο λεπτό του αγώνα Ελλάδας - Λετονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Αποστολή στη Λετονία: Γιάννης Γιαγκίνης

«Ευτυχώς προηγούμασταν!». Με αυτήν την σύντομη φράση σχολίασε σε φιλική κουβέντα ο Βασίλης Τοροσίδης την... άχαστη ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Λετονία στην μακρινή Ρίγα. Μια ευκαιρία που απέδειξε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο μπαίνουν αλλά και τα πάντα μπορούν να χαθούν.

Ο θρακιώτης ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα στην Ρίγα και στάθηκε, με την βαλίτσα στο χέρι προς το πούλμαν και το αεροδρόμιο, μόνο για μια σύντομη συνομιλία και δυο φωτογραφίες με τον «thrakisport» (λόγω καταγωγής). Ωστόσο, υποσχέθηκε σε όλους τα πιο πολλά (και σημαντικά) να μας τα πει μετά το δεύτερο ματς με την Λιθουανία, το βράδυ της Τρίτης στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε, όπως αναμένονταν, στο αρχικό σχήμα, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας αλλά με κάθε ευκαιρία, προωθούνταν και μπροστά. Χωρίς να εντυπωσιάσει, θα έλεγε κανείς ότι ήταν από τους διακριθέντες, όπως άλλωστε και σχεδόν όλοι όσοι αγωνίστηκαν με το εθνόσημο το βράδυ της Παρασκευής στο μικρό για τα ελληνικά δεδομένα αλλά συμπαθητικό γήπεδο της Σκόντο στην Ρίγα.

Στο ματς της πρεμιέρας με την Λετονία ο Τόρο συμπλήρωσε 50 ολοστρόγγυλες συμμετοχές με το εθνόσημο. Είναι πλέον από τους «παλιούς» της ομάδας, μάλιστα είχε χρηστεί στον αγώνα ένας από τους τρεις αρχηγούς μαζί με Κατσουράνη και Γκέκα. Αρχηγός παράλληλα και στον Ολυμπιακό, έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του Σάντος. Και αν είναι καλά, στην Βραζιλία θα τον δούμε να κάνει το απόλυτο, τέσσερις συμμετοχές σε τελικές φάσεις των ισάριθμων μεγάλων διοργανώσεων από την άνοιξη του 2007, οπότε και πρωτοκλήθηκε από τον Ρεχάγκελ στην Εθνική Ανδρών...