Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Θρίαμβος! Τρεις Θρακιώτες στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ

Απόλυτη επικράτηση της παράταξης Σαρρή και πανηγυρική εκλογή όλων των εκπροσώπων από τις ΕΠΣ Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου που έθεσαν υποψηφιότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 
ΤΟΥ THRAKISPORT.GR




Η παράταξη Σαρρή ήταν η θριαμβεύτρια στις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, με τους θρακιώτες Γιώργο Γκιρτζίκη και Μάνο Γαβριηλίδη να επιτυγχάνουν άνετα την εκλογή τους στο νέο 15μελές ΔΣ και τον εβρίτη Χρήστο Καραβασίλη να αναδεικνύεται πρώτος σε σταυρούς αναπληρωματικός σύμβουλος.


Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο Γιώργος Σαρρής έλαβε 37 ψήφους έναντι 20 του αντιπάλου του και πρώην προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση. Ο τελευταίος με δηλώσεις του παραδέχθηκε την ήττα του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και τον πρόεδρό της αλλά άφησε αιχμές σχετικά με τον τρόπο που έγινε η προεκλογική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης από την πλευρά Γκαγκάτση κατατέθηκαν ενστάσεις για ορισμένα "σημαδεμένα" ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει περίπου ένα δίωρο να ξεκινήσει η διαδικασία (και κατά συνέπεια να ολοκληρωθεί και να έχουμε αποτέλεσμα).

Στις αρχαιρεσίες για τα τακτικά μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο απερχόμενος ταμίας της ΕΠΟ και εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Γκιρτζίκης έλαβε 38 σταυρούς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης 37 σταυρούς. Αμφότεροι εκλέχθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι το γεωγραφικό μας διαμέρισμα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο νέο 15μελές ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για πρώτη φορά στα χρονικά. Πέραν αυτού όμως, δεν αποκλείεται στην διάρκεια της προσεχούς τετραετίας η εκπροσώπηση αυτή να γίνει... τριπλή, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Χρήστος Καραβασίλης πρώτευσε στην ψηφοφορία για τα αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ με 39 σταυρούς.