Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

O δολοφόνος της Ζωής επέστρεψε μετά από λίγο στον τόπο του εγκλήματος;


Συνταρακτικές λεπτομέρειες για το βράδυ που ο 27χρονος δράστης βίασε και δολοφόνησε βάναυσα την 34χρονη Ζωή, έδωσε σε δημοσιογράφους ένας γείτονας, από την ίδια οικοδομή

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Συνταρακτικές λεπτομέρειες για το βράδυ που ο 27χρονος δράστης βίασε και δολοφόνησε βάναυσα την 34χρονη Ζωή, έδωσε σε δημοσιογράφους ένας γείτονας, από την ίδια οικοδομή.


Εξοργισμένος από το αποτρόπαιο έγκλημα, την ώρα της απολογίας του δράστη, ο κ. Πλατής – που ειδοποιήθηκε από την αδερφή του θύματος ότι στην πυλωτή υπάρχει φωτιά στο μηχανάκι του! - ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μιλήσει για όσα έζησε εκείνο το βράδυ όταν, μεταξύ άλλων, είχε την ατυχία να αντικρίσει μαζί με πυροσβέστες, το αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής κοπέλας.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι η περιγραφή του για τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα καθώς αναφέρει ότι λίγο μετά τις 6, μια ώρα μετά τη φρικτή δολοφονία, ο δράστης είχε επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος και παρακολουθούσε από το δρόμο, όσα συνέβαιναν, ενώ λίγο αργότερα άνοιξε το μανάβικο στην αρχή της 40 εκκλησιών, μέχρι να συλληφθεί !

Οι λεπτομέρειες που αναφέρει είναι πράγματι συνταρακτικές ενώ είναι προφανής η οργή του για το άδικο έγκλημα που συγκλόνισε την οικοδομή, όπου διαμένει