Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ροπαλιά του Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό

Επική ανατροπή για τον Ηρακλή, με εκπληκτικό κοουτσάρισμα από τον Εβρίτη τεχνικο

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...


Πέρασαν 23 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για να έρθει αυτή η ήττα με 2-1 χρειάστηκε να βάλει το "χέρι" του ο Μαρίνος Ουζουνίδης που με εκπληκτικό κοουτσάρισμα στο δεύτερο μέρος, έφερε τα πάνω κάτω στο ματς. Ο Εβρίτης τεχνικός ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του με τον Ηρακλή, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους 15.000 φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι "χρυσές" αλλαγές του, Σολτάνι και Βέλλιος ήταν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης ανατροπής. Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι στο 79' το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάρα και ο δεύτερος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γαλλοαλγερινού για να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στον Ηρακλή. Νωρίτερα είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός με ένα γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος έχασε και ένα... άχαστο σε κενό τέρμα, ενώ από τους κορυφαίους για την ομάδα του Πειραιά ήταν και ο Ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης, τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα οργανωτικά του καθήκοντα. Αλλά δεν αρκούσε.

Ο γηραιός νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο συνεχόμενες χρονιές τον Ολυμπιακό ενώ ο Μάρα ήταν ο σκόρερ και στο περυσινό ματς. Οι ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν τους οπαδούς τους. Έτσι λοιπόν μετά τον Παναθηναϊκό, που αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη, με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός. Ακόμη είναι νωρίς για κρίσεις μιας και οι ομάδες είναι εμφανώς ανέτοιμες. Πάντως οι "γκέλες" στην αρχή μετράνε βαθμολογικά όσο και στο τέλος...