Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Εξελίξεις στον Πανθρακικό


Τι γίνεται στις προπονήσεις;

Ποιοι οι αντίπαλοι στα επόμενα φιλικά;



Μετά το φιλικό τουρνουά , στο οποίο πήρε μέρος ο Πανθρακικός δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, η ομάδα της Κομοτηνής επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς διπλών προπονήσεων , προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμη μέχρι την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες. Ο Κώστας Βασιλακάκης βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να αποδίδουν πολύ καλά σε φιλικά και προπονήσεις ενώ το μόνο δυσάρεστο είναι το γεγονός πως Βαγγελόπουλος (3 εβδομάδες )και Μπαρμπούδης (1 εβδομάδα) έχουν τεθεί εκτός αυτών εξαιτίας των τραυματισμών που έχουν.
Η φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18.30 δεν θα διεξαχθεί τελικώς εξαιτίας της επιθυμίας της ομάδας της Καρδίτσας. Μετά από αυτή την εξέλιξη στη θέση του φιλικού θα διεξαχθεί προπόνηση ενώ την επόμενη εβδομάδα γίνεται προσπάθεια για την διεξαγωγή δυνατών φιλικών. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο Πανθρακικός ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Πανσερραικό, την Πέμπτη τον Έβρο Σουφλίου ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα της Κομοτηνής είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζησόπουλου καθώς απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών. Από την άλλη , παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Κομοτηνής ο Μοχτάρ Ντιαλό, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Ιωνικού και θα συνεχίσει την καριέρα του - ως δανεικός για ένα χρόνο- στην ομάδα της Νίκαιας.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/